Justin Bieber får ‘Lonely’ och ‘Holy’ vid People’s Choice Awards 2020

Justin Bieber förde sina senaste hits live till fansen för People’s Choice Awards på söndagen (15 november).

Hans uppsättning startade med att superstjärnsångaren satt ensam och nedslagen vid en busshållplats på en tom gata när öppnandet av hans senaste singel, “Lonely”, började. Benny Blanco, hans medarbetare på låten om att hitta berömmelse i ung ålder, satt på sidan och spelade på tangentbordet.

När den känslomässiga sången slutade skildes en skärm och neonkorsningar dök upp runt Bieber när han gick ut på en scen för att framföra sin gospelslagna “Holy”. Chance the Rapper visas på låten med den 26-åriga stjärnan, men deltog inte i People’s Choice Awards, även om duon framförde låten tillsammans på Saturday Night Live i oktober.

Bieber band med Lady Gaga för flest nomineringar för årets ceremoni med sju. Bland de kategorier han fick nickar i var sång 2020, album 2020 och musikvideo 2020. Inför sin framträdande tog han hem utmärkelsen för manlig artist 2020.